EUBA-EFSA-2024-BIOHAW-02: Call for proposal

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση της EFSA υποβολής προτάσεων για το έργο με θέμα Call for Proposals EUBA-EFSA-2024-BIOHAW-02 on “Animal Welfare: heat stress in livestock during transport

Τα έγγραφα της πρόσκλησης είναι διαθέσιμα στην πύλη Χρηματοδότησης και Διαγωνισμών ΕΕ ref. EUBA-EFSA-2024-BIOHAW-02 και επίσης στον ιστότοπο της EFSA.

Ο στόχος του είναι η ανάπτυξη και την επικύρωση ενός αλγόριθμου ή μοντέλου που μπορεί να προβλέψει την πραγματική θερμοκρασία σε ένα κτηνοτροφικό όχημα χρησιμοποιώντας την πρόγνωση καιρού και την επίδραση στρατηγικών μετριασμού όπως η χρήση μηχανικού αερισμού και η διαφοροποίηση του επιτρεπόμενου χώρου για ζώα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους στόχους, τα παραδοτέα και τα χρονοδιαγράμματα, συμβουλευτείτε το έγγραφο πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στον σύνδεσμο

Ο μέγιστος διαθέσιμος προϋπολογισμός της EFSA είναι 402.900 € (αυτός ο τύπος επιχορήγησης έχει τη μορφή χρηματοδότησης που δεν συνδέεται με το κόστος). Η μέγιστη διάρκεια της άμεσης συμφωνίας είναι 18 μήνες από την εναρκτήρια συνάντηση.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: 31 Ιουλίου 2024, 17:00 CEST.

Στην εν λόγω πρόσκληση μπορούν να υποβάλλουν πρόταση μόνο οργανισμοί ενταγμένοι στον κατάλογο οργανισμών του άρθρου 36