18399/2023 Αρ. διακ. 08/2023 Πρόσκληση σε Διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της παρ. 2 περ. α. του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση της προμήθειας Ολοκληρωμένων συστημάτων εξοπλισμού αιθουσών τηλεδιάσκεψης / τηλεκπαίδευσης, στο πλαίσιο του υποέργου Νο 3 της Πράξης : «Διαδικασίες Αναδιοργάνωσης ΔΙ.ΠΑ.Ε.» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020» MIS 5052619

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 18399/2023  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδοςπροσκαλεί σε διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, βάσει παρ.2 περ. α, του άρθρου 32 του νόμου 4412/2016 για την ανάθεση της προμήθειας Ολοκληρωμένων συστημάτων εξοπλισμού αιθουσών τηλεδιάσκεψης / τηλεκπαίδευσης, στο πλαίσιο του υποέργου Νο 3 της Πράξης : «Διαδικασίες Αναδιοργάνωσης ΔΙ.ΠΑ.Ε.» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020» MIS 5052619 τους κάτωθι οικονομικούς φορείς:

  1.  GreenSoft Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (ΑΦΜ 801569728),

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των τριάντα πέντε χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα ευρώ [35.440,00€] χωρίς ΦΠΑ, ποσού οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων πέντε ευρώ κα εξήντα λεπτών [8.505,60€] (24%) Φ.Π.Α., ήτοι συνολικό ποσό σαράντα τρεις χιλιάδες εννιακόσια σαράντα πέντε ευρώ και εξήντα λεπτά [43.945,60€] συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., του  υποέργου Νο 3 της Πράξης : «Διαδικασίες Αναδιοργάνωσης ΔΙ.ΠΑ.Ε.» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020»  το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ με Κωδικό Επιτροπής Ερευνών «40366» και με Κωδικό ΟΠΣ 5052619

Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η προσφορά υποβάλλεται απαραίτητα με βάση τις απαιτήσεις που ορίζονται στο Παράρτημα Ι της Διακήρυξης. Ο υποψήφιος Ανάδοχος υποχρεούται να υποβάλλει  διακριτή προσφορά, η οποία να καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων και της ποσότητας, του υπό προμήθεια εξοπλισμού.

Τα υπό προμήθεια είδη θα εγκατασταθούν με υπόδειξη του επιστημονικά υπευθύνου του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

 Διάρκεια σύμβασης

Η διάρκεια της παρούσας σύμβασης αρχίζει με την καταχώρησή της στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και λήγει εβδομήντα (70) ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία εκτέλεσης του έργου.

Αναθέτουσα Αρχή

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΕΛΚΕ/Δι.Πα.Ε.)  Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Ταχ. Διεύθυνση : Τέρμα Μαγνησίας Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων 1ος Όροφος  Σέρρες

Ταχ. Κώδικας : 62124

Τηλ : 23210 49113

Ιστοσελίδα : https://www.rc.ihu.gr

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : ,

Τρόπος και χρόνος υποβολής των προσφορών

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα, 15-05-2023 και ώρα 14:00

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr).

Αποσφράγιση των προσφορών

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τετάρτη, 17- 05 -2023, ώρα 11:00.

Δικαίωμα συμμετοχής

1. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Εναλλακτικές προσφορές

Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Ισχύς προσφορών

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών

Παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών

Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση μέσω της Διαδικτυακής Πύλης (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ. Η παρούσα διακήρυξη έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό: 192432.

Κάθε είδους επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω του ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες (εφεξής ΕΣΗΔΗΣ), το οποίο είναι προσβάσιμο από τη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr ) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Περαιτέρω πληροφορίες Ειδικής και Τεχνικής Φύσεως είναι διαθέσιμες από τον κ. Βαρσάμη Δημήτριο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών του Δι.Πα.Ε. και Επιστημονικά Υπεύθυνο του Έργου, στο email   και την προαναφερθείσα Γενική Διεύθυνση στο διαδίκτυο (URL): https://www.rc.ihu.gr.

Η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της σύμβασης, χωρίς νέα διαδικασία σύναψης σύμβασης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του άρθρου 132, ν. 4412/2016   και κατόπιν γνωμοδότησης της Επιτροπής της περ. β της παρ. 11 του άρθρου 221 του ν. 4412/2016.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ