19560/2021 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ για την υλοποίηση του έργου MED-QUAD του Προγράμματος ENI CBC MED 2014-2020

Η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.), στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation» με ακρωνύμιο MED-QUAD και Κωδικό Έργου 80402 του Προγράμματος ENI CBC MED 2014 – 2020, προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα νομικά ή φυσικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ως Ορκωτοί Ελεγκτές-Λογιστές εταιριών, να καταθέσουν εντός δώδεκα (12) ημερολογιακών ημερών σφραγισμένο κλειστό φάκελο με την προσφορά τους για την παροχή «Υπηρεσιών Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή» συνολικής αξίας έως 15.855,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων, σύμφωνα με τα ακόλουθα.

Βασικός στόχος του έργου είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για μια αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ των κύριων φορέων καινοτομίας της Τετραπλής Έλικας (Quadruple Helix): ΑΕΙ/Έρευνα, Διοίκηση, Επιχειρήσεις, σε συνεργασία με την Κοινωνία στο πεδίο της ψηφιακής οικονομίας και καινοτομίας.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω:

  • της δημιουργίας Μεσογειακών διασυνοριακών «Ζωντανών Εργαστηρίων» (Living Labs) ως φυσικών και εικονικών χώρων, όπου η ζήτηση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες από τον καθένα από τους τέσσερις συντελεστές του QH, βρίσκει τη σωστή απάντηση από τους κατάλληλους παράγοντες ενισχύοντας, έτσι το δυναμικό καινοτομίας των νεοσύστατων επιχειρήσεων, των MSME και της γυναικείας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.
  • της δημιουργίας ενός μοντέλου τετραπλής έλικας προσαρμοσμένου στις προσδοκίες της περιοχής: οι 12 αρχές του Open Innovation 2.0 ερμηνεύονται και θα προσαρμόζονται σύμφωνα με την προσέγγιση της Ψηφιακής Οικονομίας, της Ενσωματωμένης Καινοτομίας 3.0 (Embedded Innovation 3.0), συστήνοντας αξιόπιστες σχέσεις μεταξύ των 4 συντελεστών.
  • Του προσδιορισμού και της δοκιμής νέων δεικτών και μετρήσεων, που πάνε πέρα από την προσέγγιση που επικεντρώνεται στην Ε&Α, ικανών να μετρήσουν τα αποτελέσματα της καινοτομίας, όχι μόνο ως βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών, αλλά και των δυνατοτήτων καινοτομίας των βασικών συντελεστών, ειδικά στην παρούσα μεταβατική εποχή.

Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν 7 συνολικά φορείς από 6 χώρες.
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. (ΚΙΛΚΙΣ – ΕΛΛΑΔΑ)
ΕΤΑΙΡΟΣ 1: ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΛΛΑΔΑ)
ΕΤΑΙΡΟΣ 2: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ L’ AQUILA (L’ AQUILA – ΙΤΑΛΙΑ)
ΕΤΑΙΡΟΣ 3: Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport – AASTMT (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ)
ΕΤΑΙΡΟΣ 4: Al-Balqa’ Applied University – BAU (ΣΑΛΤ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ)
ΕΤΑΙΡΟΣ 5: Palestine Polytechnic University – PPU (ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ)
ΕΤΑΙΡΟΣ 6: University of Sousse (ΤΥΝΗΣΙΑ)

Η διάρκεια του έργου είναι 30 μήνες και ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 3.297.835,23 €.

Ο προϋπολογισμός του «ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» είναι 614.940,77 € εκ των οποίων 90% Ευρωπαϊκή Συμμετοχή και 10% Ίδια Συμμετοχή.

Στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης ζητείται η παροχή «Υπηρεσιών Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή» με κωδικούς παροχής υπηρεσιών CPV: 79210000-9 «Υπηρεσίες λογιστικής και διαχειριστικού ελέγχου» ή CPV: 79212100-4 «Υπηρεσίες οικονομικού διαχειριστικού ελέγχου» ή παρεμφερείς.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του «ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» και συγκεκριμένα τον προϋπολογισμό του έργου «MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation» με ακρωνύμιο MED-QUAD και Κωδικό Έργου: 80402 του Προγράμματος ENI CBC MED 2014 – 2020, και συγκεκριμένα τo:

  • Πακέτο Εργασίας 1, γραμμή προϋπολογισμού: WP1.SS.PP1.779553.

Οι Προδιαγραφές των ζητούμενων Υπηρεσιών περιγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι.

Α. Χρόνος & Τρόπος Υποβολής Προσφορών
Η κατάθεση των προσφορών μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με παράδοση από πάροχο υπηρεσιών ταχυμεταφορών, στη Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ Δι.Πα.Ε.), σε σφραγισμένο φάκελο, εντός δώδεκα (12) ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας, δηλαδή έως 07/06/2021 και ώρα 14:00 μ.μ. και θα λαμβάνει αριθμό εισερχομένου πρωτοκόλλου.

Οι προσφορές που για οποιοδήποτε λόγο κατατεθούν ή υποβληθούν μετά την ημερομηνία και ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών δεν θα γίνουν αποδεκτές και θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους χωρίς να αποσφραγιστούν.

Η διάρκεια της σύμβασης από την υπογραφή της και μέχρι 3 μήνες από την λήξη του έργου, με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση που παραταθούν οι σχετικές δράσεις του έργου ή σε περίπτωση σχετικής υπόδειξης της Τεχνικής Γραμματείας / Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος, χωρίς όμως τροποποίηση του οικονομικού σκέλους της.

Η πρόσκληση σε αρχείο