ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ στα πλαίσια της Πράξης «Παρακολούθηση και μεθοδολογίες απομάκρυνσης αναδυόμενων ρύπων από υγρά απόβλητα.(MOREM)»

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την προσφορά του, που αφορά σε ανάθεση προμήθειας αναλωσίμων και σύναψη σύμβασης, με τη διαδικασία της «Απευθείας Ανάθεσης», συνολικής ανώτατης προϋπολογιζόμενης δαπάνης, ποσού επτά χιλιάδων εκατό ευρώ (7.100,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., και κριτήριο επιλογής/ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.
Η ανάθεση της εν λόγω προμήθειας είναι απαραίτητη στην υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου της Πράξης «Παρακολούθηση και μεθοδολογίες απομάκρυνσης αναδυόμενων ρύπων από υγρά απόβλητα.(MOREM)» με κωδικό ΟΠΣ 5050732 στο ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης). ΕΣΠΑ 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), Διμερής και Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας.

Οι προσφορές να αποσταλούν με e-mail () ή ταχυδρομικά στον ΕΛΚΕ ΔΙ.ΠΑ.Ε. Πανεπιστημιούπολης Καβάλας (κτίριο Κεντρικής Διοίκησης) μέχρι τις 07-08-2020 ημέρα Παρασκευή έως τις 10:00 π.μ..