3785/2024 Αρ. Διακ 1/2024 Πρόσκληση σε Διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της παρ. 2 περ. α. του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση της προμήθειας λοιπού εξοπλισμού στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Δράσεις Χρηματοδότησης Τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.)»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος προσκαλεί σε Διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της παρ. 2  περ. α. του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση της προμήθειας λοιπού εξοπλισμού στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Δράσεις Χρηματοδότησης Τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.)» στους κάτωθι οικονομικούς φορείς:

  • Την εταιρεία με την επωνυμία «Π. Μυλωνάς & Σία Ο.Ε.»
  • Την εταιρεία με την επωνυμία «Στεργίου Δημήτριος»
  • Την εταιρεία με την επωνυμία «Κωτσόβολος»

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των είκοσι εννιά χιλιάδων οχτακοσίων ενενήντα έξι ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών [29.896,92€] χωρίς ΦΠΑ, ποσού εφτά χιλιάδων εκατό εβδομήντα πέντε ευρώ και είκοσι έξι λεπτών [7.175,26€] (24%) Φ.Π.Α., ήτοι συνολικό ποσό τριάντα εφτά χιλιάδων εβδομήντα δύο ευρώ και δέκα οχτώ λεπτών [37.072,18€] συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. του έργου με τίτλο «Δράσεις Χρηματοδότησης Τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.)», με κωδικό έργου 80826.

Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) ανά τμήμα.

Προσφορές μπορούν να υποβάλλονται απαραίτητα με βάση τις απαιτήσεις που ορίζονται στο Παράρτημα Ι της Διακήρυξης. Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι υποχρεούνται να υποβάλλουν διακριτή προσφορά, η οποία να καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων και της ποσότητας του Τμήματος.

Τα υπό προμήθεια είδη θα εγκατασταθούν με υπόδειξη του επιστημονικά υπευθύνου του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Διάρκεια σύμβασης

Η διάρκεια της παρούσας σύμβασης αρχίζει με την καταχώρησή της στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και λήγει έξι (6) μήνες μετά την καταληκτική ημερομηνία εκτέλεσης του έργου.

Αναθέτουσα Αρχή 

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΕΛΚΕ/Δι.Πα.Ε.)

Ταχ. Διεύθυνση : 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Θέρμη-Θεσσαλονίκη

Ταχ. Κώδικας : 57001

Τηλ : 2310807592, 2510462376

Ιστοσελίδα : https://www.rc.ihu.gr

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : ,

Τρόπος και χρόνος υποβολής των προσφορών

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Παρασκευή, 16-02-2024 και ώρα 02.00μ.μ.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του  ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr).

Αποσφράγιση των προσφορών

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη, 22-02-2024, ώρα 11:00  π.μ.  

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Εναλλακτικές προσφορές

Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Ισχύς προσφορών

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών.

Παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών

Η Πρόσκληση καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής https://www.rc.ihu.gr. Το πλήρες κείμενο του Τεύχους Διαπραγμάτευσης καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL): https://www.rc.ihu.gr. Η παρούσα διακήρυξη έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό:  300256.

Κάθε είδους επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω του ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες (εφεξής ΕΣΗΔΗΣ), το οποίο είναι προσβάσιμο από τη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr ) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Γενικές Πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση σε διαπραγμάτευση παρέχονται από το τμήμα Προμηθειών της ΜΟΔΥ του ΕΛΚΕ/Δι.Πα.Ε. στην πανεπιστημιούπολη Θέρμης στο τηλέφωνο 2310807594 και στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών https://www.rc.ihu.gr.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ